Voorbereidingstijd: 10 min
Bereidingstijd: 45 min
Maaltijd type:
Brood en Gebak
Snacks
Ontbijt
Beoordeling:
Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
|
door lid: Pinkfox
Broas de Batata Doce Aveia e Côco
Nutritivas e perfeitas para variar no pequeno-almoço ou nos lanches, sem por a dieta em causa.
Ingrediënten
Beschrijving
- Cozer uma batata doce e, depois de cozida, moela com um garfo até ficar com textura de puré. Adicione a colher de mel e os figos secos (opcional) a este puré.
- Moer (no liquidificador ou varinha mágia) os flocos de aveia integrais com uma colher de chá de anis/erva-doce e uma colher de chá de canela (opcional) até ficar com a textura de farinha.
- Numa taça misture o côco seco, a farinha feita anteriormente, os ovos, o puré de batata - doce, o sumo de laranja e um pouco de raspas da sua casca (opcional).
- Unte as mãos com óleo ou azeite e, num prato com farinha (pode ser trigo ou outra), molde as broinhas com o formato que mais desejar. Leve ao forno pré-aquecido a 170ºC durante aproximadamente 45 minutos.
63 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
|
|
|
|
|
Beoordeel dit recept
U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
|
|
|
Zoek Meer Recepten
|
Selecteer op Type Maaltijd
Brood en Gebak
Snacks
Ontbijt
Nieuwste Recepten
Taai, gezond en makkelijk te bereiden.
|
Smakelijk, zacht en caloriearm.
|
Gezond, eenvoudig en voedingsrijk recept.
|
Zacht, lekker en een caloriearm tussendoortje.
|
|
Recept Toevoegen
Voedingswaarde Overzicht:
|
|
Er zijn 93 calorieën in een portie Broas de Batata Doce Aveia e Côco.
|
|
Calorieën Verdeling: 40% vet, 49% kolhy, 12% eiwit. |
|
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
Energie
390 kj
5%
93 kcal
Vet
4,25g
6%
Verzadigd Vet
2,941g
15%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,586g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,332g
Koolhydraten
11,82g
5%
Suiker
3,93g
4%
Vezels
2,3g
Eiwitten
2,82g
6%
Zout
0,05g
1%
Cholesterol
34mg
Kalium
138mg
7%
Calorieën Verdeling:
Koolhydraat (48%)
Vet (40%)
Eiwitten (12%)
|
|
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën
|