Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
386 kj
5%
92 kcal
Vet
1,80g
3%
Verzadigd Vet
0,500g
3%
Koolhydraten
2,00g
1%
Suiker
-
Eiwitten
17,00g
34%
Zout
5,00g
83%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 12 nov 23 03:41
5%
van ADH*
(92 cal)
5% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (8%)
 
Vet (18%)
 
Eiwitten (74%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
92
Vet
1,8g
Kolhy
2g
Eiwit
17g
100 g bevat 92 calorieën.
Calorieën Verdeling: 18% vet, 9% kolhy, 74% eiwit.

Meer producten van Maret:

Salade Wortel & Edamame
Kikkererwtensalade
Thaise Kip Cashew
Pizza Tradizionale Mista Di Mare
Stamppot Rode Biet Zoete Aardappel

Andere soorten Kalkoen:

Gemalen Kalkoen
Kalkoenborst met Vel
Kalkoenborst
Wit Kalkoenvlees (Gegrild, in Plakjes)
Kalkoen of Kipfilet (in Plakjes)
Kalkoen
  Bekijk Meer Kalkoen Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

AH Kalkoenfilet Minder Zout
Plus Krokante Kalkoenschnitzel
Dulano Gevogelteworst met Knoflook
Jumbo Mager Kalkoen Spek
Lidl Gebraden Kalkoenfilet
Meester & Zn. Gekookte Kalkoenfilet


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.