Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1406 kj
17%
336 kcal
Vet
26,00g
37%
Verzadigd Vet
17,000g
85%
Koolhydraten
0,50g
0%
Suiker
0,50g
1%
Vezels
0,0g
Eiwitten
25,00g
50%
Zout
3,00g
50%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 13 sep 17 12:06
17%
van ADH*
(336 cal)
17% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (0%)
 
Vet (70%)
 
Eiwitten (30%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
336
Vet
26g
Kolhy
0,5g
Eiwit
25g
100 g bevat 336 calorieën.
Calorieën Verdeling: 70% vet, 1% kolhy, 30% eiwit.

Verwante Kaas van Castello:

Danablu
Camenbert
Creamy White

Meer producten van Castello:

Cream Cheese Chives Light
Cream Cheese Original
Creamy Blue
Friese Kruidkoek
Roomkaas

Andere soorten Kaas:

Amerikaanse Kaas
Provolonekaas
Zwitserse Kaas
Cheddar Kaas
  Bekijk Meer Kaas Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Alpenfest Bergkäse
Milbona Parmigiano Reggiano DOP
Kaythode Gevulde Courgette met Gehakt
Kaythode Omelet Spinazie en Kaas
Kaythode Rookkaas Omelet
Burger King Double Cheeseburger XXL


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.