Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
1 portie
per portie
RI*
Energie
1753 kj
21%
419 kcal
Vet
11,64g
17%
Verzadigd Vet
4,774g
24%
Onverzadigd Vet
0g
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
3,391g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,794g
Koolhydraten
49,86g
19%
Suiker
4,92g
5%
Vezels
3,9g
Eiwitten
23,23g
46%
Zout
1,86g
31%
Cholesterol
80mg
Kalium
349mg
17%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Laatst bijgewerkt: 18 mrt 12 10:56
21%
van ADH*
(419 cal)
21% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (51%)
 
Vet (26%)
 
Eiwitten (23%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
419
Vet
11,64g
Kolhy
49,86g
Eiwit
23,23g
Er zijn 419 calorieën in een portie Spinach and Feta Pasta with Shrimp.
Calorieën Verdeling: 26% vet, 50% kolhy, 23% eiwit.

Verwante voedingsmiddelen:

Feta Kaas
Verse Pasta
Hello Fresh Feta
Apetina Feta
Pasta met Groenten
Verse Pasta (Gekookt)
Jumbo Spirelli Feta Pasta Salade
Omiros Feta
Vegetarische Pasta met Tomatensaus
AH Excellent Feta
AH Shrimp Salad
Pasta met Kaas en Vlees Saus
Pasta met Vlees Saus
AH Basic Seabob Shrimp
Eridanous Feta
Mong Lee Shang Vegetarian Shrimp
Droge Volkoren Pasta
Pasta Carbonara
YumYum Shrimp
Viking Feta
  Bekijk Meer
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 portie(s)
 


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.