Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100г (100 g)
per portie
RI*
Energie
1033 kj
12%
247 kcal
Vet
18,80g
27%
Verzadigd Vet
-
Koolhydraten
0,00g
0%
Suiker
0,00g
0%
Vezels
0,0g
Eiwitten
19,50g
39%
Zout
-
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 15 sep 23 04:30
12%
van ADH*
(247 cal)
12% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (0%)
 
Vet (68%)
 
Eiwitten (32%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
247
Vet
18,8g
Kolhy
0g
Eiwit
19,5g
100г (100 g) bevat 247 calorieën.
Calorieën Verdeling: 68% vet, 0% kolhy, 32% eiwit.

Verwante Kaas van Гиагинский Молзавод:

Zwitserse Kaas (Vetarm)
Cheddar Kaas
Romano Kaas
Kaas Pizza (36 cm)
Amerikaanse Kaas (Cold Pack)
Cheddar of Amerikaanse Kaas (Vetvrij, Gepasteuriseerd)
  Bekijk meer Гиагинский Молзавод Kaas Producten

Andere soorten Kaas:

Provolonekaas
Amerikaanse Kaas
  Bekijk Meer Kaas Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Kaythode Rookkaas Omelet
AH Tosti Kaas Mozarella
Kaythode Gevulde Courgette met Gehakt
Kaythode Vegetarische Lasagne
AH Mini Burratine
Milsani Witte Kaas


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.