Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
1 takaran saji (25 ml)
per portie
RI*
Energie
418 kj
5%
100 kcal
Vet
9,00g
13%
Verzadigd Vet
1,500g
8%
Onverzadigd Vet
0,000g
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,000g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,000g
Koolhydraten
4,00g
2%
Suiker
4,00g
4%
Vezels
0,0g
Eiwitten
1,00g
2%
Zout
0,65g
11%
Cholesterol
0mg
Kalium
0mg
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 17 sep 24 11:06
5%
van ADH*
(100 cal)
5% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (16%)
 
Vet (80%)
 
Eiwitten (4%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
100
Vet
9g
Kolhy
4g
Eiwit
1g
1 takaran saji (25 ml) bevat 100 calorieën.
Calorieën Verdeling: 80% vet, 16% kolhy, 4% eiwit.

Meer producten van Kewpie:

Wasabi Mayo Sauce
Mayonnaise
Roasted Sesame

Andere soorten Sauzen:

Appelmoes
Sojasaus
Olijfolie
Ketchup
Salsa
  Bekijk Meer Sauzen Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Van Wijngaarden Aioli Dipmix
PICNIC Verse Groene Pesto
Domino's Pizza Zakje Knoflooksaus
Go Tan Smokey Sriracha
PICNIC Teriyaki Woksaus
Starbucks Caramel Sauce


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.