Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1067 kj
13%
255 kcal
Vet
23,00g
33%
Verzadigd Vet
13,300g
67%
Koolhydraten
4,00g
2%
Suiker
0,50g
1%
Vezels
0,0g
Eiwitten
8,00g
16%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 22 jul 23 03:05
13%
van ADH*
(255 cal)
13% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (6%)
 
Vet (81%)
 
Eiwitten (13%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
255
Vet
23g
Kolhy
4g
Eiwit
8g
100 g bevat 255 calorieën.
Calorieën Verdeling: 81% vet, 6% kolhy, 13% eiwit.

Meer producten van K-Classic:

Melk (Mager met Toegevoegde Vitamine A en Eiwitten)
Runder Biefstuk (Mager, 0 cm Vet)
Melk (Mager met Toegevoegde Vitamine A)
Melk (Vetarm met Toegevoegde Vitamine A en Eiwitten)
Cote a l'os

Andere soorten Kaas:

Provolonekaas
Zwitserse Kaas
Amerikaanse Kaas
Cheddar Kaas
  Bekijk Meer Kaas Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Kaythode Taco Gevulde Paprika
Jumbo Stracciatella
Kaythode Omelet Spinazie en Kaas
AH Tosti Kaas Mozarella
McDonald's Cheese Snacks
Milbona Parmigiano Reggiano DOP


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.