Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
1 sandwich (200 g)
per portie
RI*
Energie
2007 kj
24%
480 kcal
Vet
27,80g
40%
Verzadigd Vet
4,500g
23%
Koolhydraten
32,00g
12%
Suiker
0,00g
0%
Vezels
1,9g
Eiwitten
23,70g
47%
Zout
1,75g
29%
Cholesterol
0mg
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 08 feb 24 03:30
24%
van ADH*
(480 cal)
24% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (27%)
 
Vet (53%)
 
Eiwitten (20%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
480
Vet
27,8g
Kolhy
32g
Eiwit
23,7g
1 sandwich (200 g) bevat 480 calorieën.
Calorieën Verdeling: 53% vet, 27% kolhy, 20% eiwit.

Andere soorten Boterhammen:

Boterham met Kalkoenfilet en Boter
Boterham met Pindakaas en Jam
Boterham met Rosbief
Boterham met Ham en Kaas
Boterham met Kaas
Boterham met Kipfilet en Boter
  Bekijk Meer Boterhammen Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Starbucks Ham & Emmental Sandwich
Starbucks Salmon Club
Starbucks Cajun Chicken Club Sandwich
Joe & The Juice Turkey Sandwich
Domino's Pizza Sandwich BBQ Chicken
Starbucks Egg Toast Bacon & Cheese


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.