Voedingemiddelen database en calorieteller |
|
|
Voedingswaarde
Portiegrootte
1 portie
Energie
1010 kj
12%
242 kcal
Vet
3,94g
6%
Verzadigd Vet
0,876g
4%
Onverzadigd Vet
0g
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
1,202g
Meervoudig Onverzadigd Vet
1,042g
Koolhydraten
35,91g
14%
Suiker
5,4g
6%
Vezels
6,6g
Eiwitten
16,85g
34%
Zout
2,14g
36%
Cholesterol
30mg
Kalium
600mg
30%
Laatst bijgewerkt: 13 okt 21 07:41
Calorieën Verdeling:
Koolhydraat (59%)
Vet (14%)
Eiwitten (27%)
|
|
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën
|
|
Voedingswaarde Overzicht:
Cal
242
|
|
Vet
3,94g
|
|
Kolhy
35,91g
|
|
Eiwit
16,85g
|
Er zijn 242 calorieën in een portie Turkey Veg n Bean Soup.
|
Calorieën Verdeling: 14% vet, 58% kolhy, 27% eiwit. |
Verwante voedingsmiddelen:
Rundertartaar (0,5 cm Vet)
|
Kalkoenborst met Vel
|
Duivenvlees met Vel
|
Entrecôte (Uiteinde, Vet Weggesneden)
|
Kippenvleugel met Vel (Gekookt, Geroosterd)
|
Rundergehakt (Burger, 15% Vet, Gebraden)
|
Rundergehakt (10% Vet)
|
Cottage Cheese (2% Vet)
|
Rundergehakt (15% Vet)
|
Kipfilet met Vel
|
Gesneden Ham (ca. 11% Vet)
|
Runderfilet (0,3 cm Vet)
|
Kip-Crème Soep (uit Blik, Gecondenseerd)
|
Ossenhaas (0,3 cm Vet)
|
Rundergehakt (Burger, 20% Vet, Gebraden)
|
Rundertartaar (Taai, Mager, 0,3 cm Vet)
|
Rundergehakt (Burger, 10% Vet, Gebraden)
|
Rundergehakt (30% Vet)
|
Margarine (met Zout, 80% Vet)
|
Champignon-Crème Soep (uit Blik, Gecondenseerd)
|
|
Bekijk Meer |
|
|
Voedingsmiddel Zoeken
|
|
|
|
Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.