Aan mijn Kookboek Toevoegen
Aan Voedingslogboek
Bevat:
7 portie(s)
Voorbereidingstijd:
20 min
Bereidingstijd:
10 min
Maaltijd type:
Voorgerechten
Beoordeling:
Average FatSecret member ranking Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
door lid: jhoward96

Baked Crab Rangoon

These crowd-pleasers are baked, not fried, so you don't have to feel guilty about enjoying them.

Ingrediënten

Beschrijving

  1. In a small bowl, combine the cream cheese, garlic salt and Worcestershire sauce until smooth.
  2. Stir in crab and onion.
  3. Place 2 teaspoonfuls in the center of each wonton wrapper.
  4. Moisten edges with water; bring corners to center over filling and press edges together to seal.
  5. Place on a baking sheet coated with non-stick cooking spray.
  6. Lightly spray wontons with nonstick cooking spray.
  7. Bake at 425 °F (210 °C) for 8-10 minutes or until golden brown. Serve warm.
  8. Note: when you bite into these golden appetizers you'll find a creamy crab filling that rivals restaurant fare.
790 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
 

Beoordelingen 
great, I use sweet chilli sauce instead of worcester sauce
user vote
16 okt 15 door lid: Eberzmom
The won ton wrappers were not crisp at all, they were very hard and rubbery. The filling was good. I may just use that as a dip with some pita chips.
user vote
19 feb 15 door lid: FSF
So Easy, and SOOOOO Delicious...love the crunch and creamy filling...
user vote
18 mei 14 door lid: DeeTyme
I haven't tried this, because I developed a shell fish allergy a few years back....but I used to love crab rangoon....I know you can't duplicate the taste, but what could you use instead of crab for someone like me???? I wonder what Salmon would be like??? Or chicken??
user vote
18 mrt 13 door lid: GoofyGirlGabby
Won ton wrappers are not low-carb friendly.
user vote
25 sep 12 door lid: antm621
2 pts
user vote
03 dec 11 door lid: mama mel
These were awesome. I have been craving Chinese but wouldn't let myself eat them and was so excited when I found this recipe. I changed a few of the ingredients to low fat and low sodium so they weren't as many calories but they were still amazing.
user vote
01 feb 11 door lid: kda0005
Not Atkins friendly at all! Shouldn't come up when you search for low carb recipes, but then, 90% of the recipes that come up when you search low carb are NOT!
user vote
27 sep 10 door lid: MrsGreen1532
Loved them and they were easy and quick to make!
user vote
05 jun 10 door lid: janemeuser
2pts
user vote
15 mei 10 door lid: Susie-Q
1 tot 10 van 19 Volgende

     
 

Beoordeel dit recept



U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
 

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Voorgerechten

Nieuwste Recepten

door lid: joycebe2012
Lekker en makkelijk recept met veel vezels.
door lid: ncdj69
Vochtig, zacht en heerlijk.
door lid: Toedeloesje
Dit smakelijke en snel te bereiden brood is ideaal voor snacks.
door lid: sachagoerke
Dit gezonde recept is perfect voor je ontbijt of tussendoortje.

Recept Toevoegen

Voedingswaarde Overzicht:

Er zijn 94 calorieën in een portie Baked Crab Rangoon.
Calorieën Verdeling: 22% vet, 52% kolhy, 25% eiwit.

Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
394 kj
5%
94 kcal
Vet
2,29g
3%
Verzadigd Vet
1,379g
7%
Onverzadigd Vet
0g
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,628g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,15g
Koolhydraten
12,03g
5%
Suiker
0,06g
0%
Vezels
0g
Eiwitten
5,76g
12%
Zout
0,37g
6%
Cholesterol
12mg
Kalium
40mg
2%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
5%
van ADH*
(94 cal)
5% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (53%)
 
Vet (22%)
 
Eiwitten (25%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.