Voorbereidingstijd: 10 min
Bereidingstijd: 50 min
Beoordeling:
Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
|
door lid: cbella ![](https://m.ftscrt.com/static/member/_beet_shared_tiny.jpg)
Tuscan Scrambled Eggs
Scrambled eggs with yellow onion and plum tomatoes.
Ingrediënten
Beschrijving
- Heat olive oil on medium heat in a non-stick skillet.
- Add the onions and cook until translucent, just starting to turn golden in color, about 6 minutes.
- Add the tomatoes and cook over low heat until the liquid evaporates, about 40 minutes.
- Whisk the eggs in a bowl until well blended. Season with a little salt and pepper.
- Add the eggs to the tomato and cook over medium heat, stirring constantly, and scraping from the bottom with a wooden spoon.
- Remove from heat as soon as the eggs begin to set, but are still moist, about 3 minutes.
- Turn out onto a serving plate. Serve immediately.
359 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Beoordelingen
I add Capsicum and Garlic, and use virgin coconut oil instead of virgin Olive Oil. I also use a teaspoon of Amul Butter to enhance flavour.
23 aug 14 door lid: B B Chan
|
Love it! So did my family...I added a little green pepper and ham!
25 jan 13 door lid: Myrna Louise
|
what is one serving? just curious? these sound Glorious :o), but obviously 244cal in the whole recipe? anyone know how many grams the serving is?
25 feb 11 door lid: cumberger72
|
Thanks for the recipe- going to lighthen this up a bit by only using egg whites
29 jan 11 door lid: 28LBs2Go
|
Have made this recipe before I started the GI diet. Glad to see it here.
02 jan 11 door lid: KATHYxCOOKIE
|
Good for lunch or dinner on the GI diet.
12 dec 10 door lid: oceanroses
|
This sounds wonderful, I can't wait to try it--Maybe Sunday Breakfast!
23 sep 10 door lid: David1211
|
|
|
|
|
Beoordeel dit recept
U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
|
|
|
Zoek Meer Recepten
|
Selecteer op Type Maaltijd
Ontbijt
Nieuwste Recepten
Taai, gezond en makkelijk te bereiden.
|
Romig pastagerecht met spek.
|
Gezonde en smakelijke noedels die gemakkelijk te maken zijn.
|
Zacht, lekker en een caloriearm tussendoortje.
|
|
Recept Toevoegen
Voedingswaarde Overzicht:
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Er zijn 244 calorieën in een portie Tuscan Scrambled Eggs.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Calorieën Verdeling: 65% vet, 17% kolhy, 18% eiwit. |
|
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
Energie
1019 kj
12%
244 kcal
Vet
17,92g
26%
Verzadigd Vet
3,804g
19%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
10,332g
Meervoudig Onverzadigd Vet
2,321g
Koolhydraten
10,46g
4%
Suiker
6,26g
7%
Vezels
2,4g
Eiwitten
11,15g
22%
Zout
0,38g
6%
Cholesterol
317mg
Kalium
522mg
26%
Calorieën Verdeling:
Koolhydraat (17%)
Vet (65%)
Eiwitten (18%)
|
|
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën
|